Hvem er vi

Brætspilscaféen?

Hos os finder du både tradionel caféhygge og underholdning i ét.

Besøg Brætspilscaféen i Horsens - din destination for sjove og udfordrende brætspil! Med over 700 spil på vores reoler, inklusiv klassikere som Bezzer Wizzer og Partners og mere komplekse spiluniverser, er der noget for alle aldre og interesser. Udfordr dine venner på vores 4,5 meter lange Brunswick Shuffleboard eller slå dig ned i vores hyggelige café med spilleborde, lænestole og dekor fra film-, spil- og fantasyverdener.

Vores passionerede personale peger dig gerne i retning af et godt spil, og er du heldig, er der én af vore spil-sommeliéer på arbejde til at hjælpe med både spilvalg og regler - uanset om du er nybegynder eller veteran. Caféens udvalg byder på masser af lækre snacks og drikkevarer, så tag din familie eller venner med til Brætspilscaféen og få en sjov og hyggelig oplevelse!

- Ophold i caféen er betinget af køb i baren og ønsker man også at spille, koster det 30kr pr. person. I travle perioder kan der forekomme en begrænsning på 3 timers ophold i caféen. Ønsker man at blive længere, gør vi vores bedste for at imødekomme dette. I weekenden kan der forekomme en del støj, da caféen ofte er fyldt med glade og entusiastiske gæster :-)

Book dit bord med det samme!

Hvad koster det?

I Brætspilscaféen kan du få adgang til vores kæmpe Ludotek på over 600 brætspil på 2 måder:

Dagsbillet   30 kr.
Årskort* 285 kr.

* Fordele for årskortholdere

  • Fri spil-leje i 1 år
  • Indbydelse til specielle events
  • Månedlige specialtilbud på mad og drikke

Åbningstider

Man - Tir Lukket
Ons - Tor 14.00 - 22.00
Fre

14.00 - 00.00

lør

12.00 - 00.00

Søn Lukket

Kontakt os og book

bubble