Oplev den ultimative kombination af spil og specialøl på Brætspilscaféen i Horsens

På Brætspilscaféen i Horsens finder du ikke blot en ølmenu, men en ægte skattekiste af specialøl fra nogle af de bedste bryggerier i Europa. Vi er stolte af at have byens største udvalg af specialøl - omkring 100 forskellige varianter fra frugtagtige IPAs til komplekse fadlagerede stouts og alt derimellem. Vores passionerede og erfarne bartendere vil guide dig gennem vores udvalg af moderne craftbeer og hjælpe dig med at finde en øl, der passer til din smag.

Men vi er mere end bare en øl-menu - vi er også hjemstedet for nogle af de bedste brætspil i byen. Slå dig ned ved et bord og udfordr dine venner til et spil Settlers of Catan eller Carcassonne mens du nyder en af vores unikke specialøl.

Så hvad venter du på? Kom og oplev den ultimative kombination af godt selskab, spil og øl på Brætspilscaféen i Horsens. Vi garanterer, at du vil finde noget, du vil elske.

Bestil øl

Drik her – eller
tag med hjem?

Udfyld vores formular, så sørger vi for, at dine øl er pakket til dig når du ankommer. Dine øl er klar til afhentning indenfor 1 hverdag.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår
bubble