Børnefødselsdag

Brætspilscaféen - det perfekte sted at holde en sjov og anderledes børnefødselsdag

Fejr din børns fødselsdag på en sjov og anderledes måde hos Brætspilscaféen! Vores store udvalg af spil passer til alle aldre, og vores erfarne personale hjælper gerne med at finde det perfekte spil til børnenes aldersgruppe. Brætspil giver mulighed for at skabe magiske eventyr, fremme samspil og give en pause fra hverdagens digitale verden.

Børnene kan vælge deres yndlingsspil og vores personale står klar til at hjælpe med reglerne. Vi tilbyder en fødselsdags-pakke for 135 kr. per person, som inkluderer 3 timers spil-leje, en smørbagt fødselsdagsbolle, et stykke lækker kage, en Hancock sport cola og snacks til bordet. Hvis I ønsker lidt ekstra forkælelse, kan I vælge den store pakke til 150 kr. per person, som også inkluderer en varm kakao og fri saftevand.

Bemærk venligst, at der skal bestilles til minimum 8 personer, og at der under hele fødselsdagen skal være en voksen til stede i caféen, som har ansvaret for børnene. Så kom og lad os være med til at skabe en uforglemmelig fødselsdag for dit barn!

Hverdage: valgfrit tidspunkt.

Fredage: 14:00-17:00

Lørdage: 12:00-15:00

bubble