07. februar 2023 - kl. 18.00

Unmatched Turnering

Kometen C/2022 E3 har netop passeret jorden for første gang i 50.000 år og planeterne står nu i perfekt balance til, at vi endnu engang skal have afholdt en UNMATCHED turnering!!!
☄️??

Er du klar på at dyste i en serie ulige kampe mellem anti-helte, legender og andre karakterer, så kan du nu melde dig til Bræstspilscaféens "Unmatched Turnering", som løber af staben tirsdag d. 7/2 fra kl. 18:00.

Inden turneringen starter, trækker hver deltager en unik karakter, som har sit eget deck, sine egne specielle evner og måske endda en eller flere sidekicks. Der skiftes ikke karakter undervejs i turneringen. Man får lige 10 min til at blive bekendt med sin karakter og derefter starter kampene ????

Hver kamp bliver en duel, hvor der kæmpes til døden. Vinderen går videre til næste runde, mens taberen er ude. ⚰️ Ryger du ud i den første kamp, får du dog en chance til i B-rækken ?

Vi har et begrænset antal pladser, så hvis du ønsker at deltage, skal du kontakte caféen hurtigst muligt. Det koster kun 30kr. per person at deltage (gratis for årskort-holdere) og der er en præmie til vinderen af turneringen! ????

Hvis du endnu ikke er bekendt med Unmatched spillene, skal du tage at komme forbi caféen og prøve dem. Det er nogle helt fantastiske spil og vi hjælper selvfølgelig gerne med reglerne. ?

bubble