28. februar 2023 - kl. 18.00

Strik, Drik & Islington

Så er vi endnu en gang klar på hygge med nørkleri. Om du ekspert eller begynder og om du strikker, hækler, broderer eller blot vil lægge et puslespil, så er dette arrangementet for dig. ??
 
Denne gang har vi fået fat i den absolut bedste storyteller i Danmark. Ingen over og ingen ved siden af. Navnet er Carsten Islington og han fortæller historier fra det virkelig liv. Fra sin første uskyldige rene kærlighed, over tvivlsomme, hårdtslående kvinder på Vesterbro og bedrevidende ensrettede Quinder i kollektiverne. Tiden som borebisse i Sahara, trucker i Australien og alskens outrerede jobs i alle verdens hjørner. Hans stemme beroliger som en lun, hjemmestrikket sweater og han er en performer, der i den grad kan tryllebinde publikum i alle aldre med sine fantastiske historier. Samtidig så er han helt utrolig autentisk, upoleret og naturligt morsom. ??
 
Vi har selv nydt at se ham optræde flere gange og er umådeligt stolte over, at vi har fået ham til at gæste vores lille café. ?
 
Du kan komme alene eller tage en ven med, men tøv ikke! Til sidste "strik og drik" arrangement blev alle 40 pladser revet væk, så vent ikke for længe med at sikre dig din billet. ⚠️??‍♀️?‍♂️?
 
Prisen for at deltage er 100,- pr. person
ℹ️ Arrangementet starter kl. 18:00 og Islington går på kl. 18:30.
- Tilmeld dig i caféen eller via messenger.
bubble